رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه تفرش خبر داد:

افزوده شدن چهار هزارو ۲۰۰ عنوان کتاب الکترونیک به کتابخانه مرکزی دانشگاه تفرش

رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع‌رسانی دانشگاه تفرش گفت: با آغاز سال تحصیلی جدید ۱۴۰۰-۱۴۰۱ تعداد چهار هزار و ۲۰۰عنوان کتاب الکترونیک (ایبوک) در حوزه های تخصصی علوم پایه، فنی و مهندسی و حوزه های عمومی روی پورتال کتابخانه مرکزی بارگذاری گردید.
افزوده شدن  چهار هزارو ۲۰۰ عنوان کتاب الکترونیک به کتابخانه مرکزی دانشگاه تفرش

دکتر "حسن آریانپور" در گفتگو با روابط عمومی گفت: با توجه به شیوع کرونا و پیش رفتن به سمت استفاده از منابع الکترونیکی، اقداماتی در حوزه‌ استفاده از فناوری الکترونیکی در کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه تفرش صورت گرفت.

وی تصریح کرد: کلیه کاربران محترم میتوانند از منوی منابع دیجیتال بخش جستجو با دسترسی به فهرست ایبوکها نسبت به ورق زدن الکترونیک (بدون امکان دانلود) این منابع اقدام نمایند.

رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع‌رسانی دانشگاه تفرش ادامه داد: . این منابع الکترونیک در حوزه‌های تخصصی علوم پایه، فنی و مهندسی و حوزه های عمومی و چاپ سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ می باشد.

دکتر آریانپور در پایان یادآور شد: نگاه ما به سمت تحول دیجیتال و استفاده از منابع الکترونیکی است و برنامه داریم که در  آینده این بخش را تقویت کنیم.