از سوی هیئت دانشجویی محبان اهل بیت (ع) دانشگاه تفرش؛

مسابقه کتابخوانی صوتی ویژه دانشگاهیان سراسر کشور برگزار شد

مسئول هیات دانشجویی محبان اهل بیت (ع) دانشگاه تفرش از برگزاری مراسم اختتامیه همراه با قرعه کشی مرحله سوم مسابقه کتابخوانی صوتی آن سوی مرگ ویژه دانشجویان، اساتید، کارکنان و خانواده دانشجویان سراسر کشور خبر داد.

" محسن رئیسی" در گفتگو با روابط عمومی گفت: موضوع این مسابقه شرح و بررسی کتاب آن سوی مرگ نوشته استاد امینی خواه است که با شرکت بیش از ۴۰۰نفر از دانشجویان،اساتید دانشگاه ها و خانواده دانشجویان سراسر کشور از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و طی سه مرحله‌ مسابقه و قرعه کشی تا انتهای ماه محرم بطول انجامید.

وی تصریح کرد: مراسم اختتامیه همراه با قرعه کشی مرحله سوم و نهایی آن روز دوشنبه ۲۲ شهریورماه ساعت۲۱:۳۰ دقیقه با حضور مجازی دانشجویان کشور و جمعی از اساتید و بزرگان دانشگاه تفرش از جمله ریاست محترم دانشگاه تفرش جناب اقای دکتر صبا و مسئول نهاد رهبری جناب حجت‌الاسلام والمسلمین قربانی برگزار  و به قیدقرعه جمعا در سه مرحله قرعه کشی ۱۰ جایزه نقدی ۲.۵میلیون ریالی،  ۱۵ جایزه نقدی ۱ میلیون ریالی،  یک عدد گوشی تلفن همراه هوشمند، یک عدد هارد اکسترنال، ۴ حلقه انگشتر نفیس،  ۱۰عدد فلش مموری۳۲ گیگ به برندگان مسابقه و قرعه کشی اهدا خواهدشد.

رئیسی در پایان از زحمات مسئول اجرایی مسابقه برادر سید محمدصادق میرمحمدی و همچنین از حمایت و کمک های مادی و معنوی ریاست محترم دانشگاه تفرش و نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه تفرش در اجرای این مسابقه تشکر نمود.