اختراع عضو هیات علمی دانشگاه تفرش در اداره ثبت اختراعات آمریکا ثبت شد

۱۲ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۳ کد : ۶۱۲۵ اخبار
اختراع عضو هیات علمی دانشگاه تفرش با عنوان «تقویت مواد کامپوزیت با استفاده از نخ های نانولیفی»، دراداره ثبت اختراعات آمریکا به ثبت رسید.
اختراع عضو هیات علمی دانشگاه تفرش در اداره ثبت اختراعات آمریکا ثبت شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، دکتر حامد ثقفی عضو هیات علمی دانشگاه تفرش در مورد مراحل این ثبت اختراع بین‌المللی گفت: برای ثبت این اختراع در اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا از طریق کانون پتنت ایران اقدام گردید و در نهایت با شماره US-10814583-B2 در USPTO ثبت گردید.

وی ادامه داد: در این طرح از نخ های نانو لیفی برای تقویت لمینیت های کامپوزیتی در برابر لایه لایه شدگی استفاده می شود. استفاده از این روش در مقایسه با روش های مشابه، عملکرد بسیار بهتری داشته به صورتی که چقرمگی شکست بین لایه ای تا ۱۶ برابر افزایش داشته است.

لازم به ذکر است این اختراع، حاصل تحقیقات مشترک این عضو هیأت علمی دانشگاه تفرش با اساتید دانشکده نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر قره آغاجی و دکتر لطیفی بوده است.

آخرین ویرایش۱۲ مهر ۱۴۰۰