تقدیر از مشارکت عضو هیأت علمی دانشگاه تفرش در پروژه طرح نوآورانه ازدیاد برداشت از میادین نفتی در جهت افزایش منافع ملی

مجری طرح تزریق به میادین نفتی حوزه کارون طی نامه ای به مدیر کل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از طرح نواورانه ملی تأمین، تصفیه و انتقال آب جهت تزریق به میادین نفتی حوزه کارون که توسط دکتر محمدرضا برومند عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تفرش انجام شده است تقدیر و تشکر نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، نتایج این پروژه نقش بسزایی در مرحله توسعه و افزایش تولید نفت کشور داشته  است و در شرایط سخت تحریم  کشور  برگ زرین دیگری در دفتر افتخارات دانشگاه تفرش است که توانست به یاری صنعت نفت کشور بشتابد.

دکتر محمدرضا برومند در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه تفرش گفت:  این پروژه موضوعی جدید در صنعت نفت و  در جهت تحقیق و توسعه و ارتقای سطح فناوری در طرح ملی تامین آب جهت تزریق به میادین نفتی بود که اینجانب از سال ۹۶ تا کنون افتخار همکاری در مراحل مختلف آن را داشته و دارم.

وی یادآور شد: ۸ میدان از میادین نفتی شامل میدانهای  نفتی منصوری، آب تیمور، یادآوران، آزادگان جنوبی، یاران شمالی، یاران جنوبی و جفیر تحت پوشش این طرح قرار دارند.