فراخوان هفته پژوهش استان مرکزی در سال ۱۴۰۰

۲۴ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۵ کد : ۶۲۰۹ اطلاعیه ها

به اطلاع کلیه پژوهشگران محترم دانشگاه که خواستار شرکت در رقابت انتخاب پژوهشگر برتر استان مرکزی در حوزه های مختلف شامل علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم انسانی و علوم ورزشی، دانشجویی و هنر، کارشناسان برتر، پژوهشگران جوان، ایده های برتر و پژوهشگران آزاد، می باشند می رساند مهلت ارسال آثار تا پایان وقت اداری روز 1400/8/26 می باشد.

فرم پرسشنامه انتخاب پژوهشگران بعلاوه  صورت جلسات، آیین نامه ها، جداول امتیاز دهی، آدرس کمیته های علمی تخصصی و سایر اطلاعات لازم در سایت هفته پژوهش و فناوری استان مرکزی به آدرس www.researchweek.araku.ac.ir موجود می باشد.

پذیرش مدارک به صورت انفرادی امکانپذیر نیست و باید از طریق مدیریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه به کمیته مربوطه ارسال شود.

برای هرگونه اطلاعات و هماهنگی ارسال مدارک با دفتر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه به شماره ۳۶۲۲۷۱۲۵-۰۸۶ تماس حاصل نمایید.

آخرین ویرایش۲۴ آبان ۱۴۰۰