در یک فعالیت مشترک بین دانشگاهی کتاب هیدرومتالورژی، اصول و کاربردها ترجمه و منتشر شد

کتاب هیدرومتالورژی، اصول و کاربردها نوشته مایکل ال. فری با همکاری دکتر محمودرضا شاهوردی عضو هیأت علمی دانشگاه تفرش و دکتر فراز سلطانی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اراک زیر نظر پروفسور محمود عبدالهی عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس ترجمه و توسط انتشارات دانشگاه تربیت مدرس منتشر شد.

دکتر محمودرضا شاهوردی در گفتگو با روابط عمومی گفت: این کتاب  حاصل  پنج سال تلاش و همکاری اینجانب و دکتر فراز سلطانی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اراک زیر نظر پروفسور محمود عبدالهی است و به‌ عنوان یکی از به روزترین و جامعترین منابع درسی در تمامی زمینه‌های مرتبط با هیدرومتالورژی مطرح است.

وی افزود: مطالب کتاب شامل دوازده فصل از مباحث تئوری (شامل جنبه های سینتیکی و ترمودینامیکی فرایندهای هیدرومتالورژیکی) و جنبه‌های کاربردی، عملی و مهندسی (شامل اصول طراحی فرایند) بوده و قابل استفاده برای دانشجویان دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین مهندسان شاغل در کارخانه ‌‌های فرآوری مواد معدنی و صنایع مرتبط با متالورژی استخراجی است.

عضو هیأت علمی و رئیس دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تفرش تصریح کرد: از ویژگیهای منحصربه ‌فرد این کتاب می توان به ذکر مثالهای کاربردی متعدد، مباحث اقتصاد مهندسی، آمار مهندسی و اصول طراحی آزمایش‌ها در فرایندهای هیدرومتالورژیکی اشاره کرد.

وی اضافه کرد: در ویرایش علمی ترجمه کتاب، دو تن از اعضای هیأت علمی دانشگاه تفرش دکتر حمیدرضا گلمکانی و دکتر سهیل واشقانی فراهانی در مباحث اقتصاد مهندسی و آمار مهندسی، یاری گر مترجمان بودند.