آغاز ثبت نام در بیست و نهمین و سی‌امین دوره جشنواره دانشجوی نمونه

۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۲ کد : ۶۲۴۳ اطلاعیه ها

آغاز ثبت نام بیست و نهمین و سی امین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند بیست و نهمین و سی امین دوره جشنواره دانشجوی نمونه کشوری در دهه سوم آذر ماه سال جاری که تلفیق شده از دو جشنواره دانشجوی نمونه سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ می باشد از ۲۰ آذرماه آغاز می گردد. دانشجویان متقاضی می توانند با مطالعه دقیق تمامی بندهای آیین نامه مربوطه (پیوست) از تاریخ ۲۰ آذر لغایت ۳۰ آذر با ورود به سامانه portal.saorg.ir  ثبت نام نمایند.

گفتنی است؛ برای اولین بار دانشجویان بین‌المللی نیز به‌ عنوان دانشجوی نمونه مورد تقدیر خواهند گرفت. علاوه بر این، امکان شرکت به دانش آموختگانی که بعد از فراخوان سال ۹۸ فارغ التحصیل شده‌اند نیز داده خواهد شد. همچنانکه قبلا حداکثر سن دانشجویان شرکت کننده در این فراخوان ۴۰ سال بود که به دلیل شرایط کرونایی این عدد به ۴۱ سال سن افزایش پیدا کرده است. همچنین کسب ۳ امتیاز به صورت افزوده در بخش فرهنگی ویژه فعالیت‌های داوطلبانه در زمان کرونا از ویژگی‌های این دوره از جشنواره نسبت به دوره‌های گذشته است.