معرفی طرح پژوهشی عضو هیات علمی دانشگاه تفرش، به عنوان طرح برگزیده صنعتی دانشگاه‌های کشور

طرح پژوهشی دکتر محمدرضا میوه، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه تفرش، به‌عنوان طرح برگزیده در کتاب «طرح‌های صنعتی دانشگاه‌ها و پژوهشگاههای کشور در سال ۱۴۰۰» معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی، طرح دکتر میوه با عنوان « امکان سنجی و تعیین الزامات حفاظتی و کنترلی مورد نیاز شبکه و واحدهای تولید پراکنده مستقر در فیدر ۱۰۳ شبکه توزیع شهرستان خمین به منظور عملکرد جزیره ای» در کتاب " طرح های صنعتی برگزیده دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور"منتشر شد.

کتاب معرفی طرح‌های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۰، به همت دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شده است.

در این کتاب، طرح‌های برتر معرفی شده ۷۷ دانشگاه، ۹پژوهشگاه و همچنین ۱۳ وزارتخانه و دستگاه‌های اجرایی تشریح شده‌اند.