اطلاعیه نحوه حضور دانشجویان و برگزاری کلاسهای دانشگاه تفرش در نیم سال تحصیلی ۲-۱۴۰۰

۰۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۹ کد : ۶۳۲۸ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان گرامی

کلاسهای آموزشی و فعالیتهای پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی بصورت حضوری برگزار خواهد شد.

دروس عملی، آزمایشگاهها و کارگاههای تخصصی مقطع کارشناسی بصورت حضوری برگزار خواهد شد.

کلیه دروس نظری مقطع کارشناسی، بصورت مجازی برگزار خواهد شد.

تصمیمات اتخاذ شده در  شورای آموزشی دانشگاه

شورای آموزش دانشگاه بر اساس اولویت بندی ابلاغ شده از طرف وزارت عتف برای حضوری شدن کلاس های آموزشی و هماهنگ با دانشگاه های استان تصمیم بر حضوری کردن کلاس های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و آزمایشگاه های مقطع کارشناسی نموده است. لازم به ذکر است که ظرفیت خوابگاه ها برای اسکان دانشجویان کارشناسی با رعایت پروتکل های بهداشتی کافی نیست.

جهت کاهش روزهای حضور دانشجویان کارشناسی و رفع دغدغه آنها تاکید شده است که آزمایشگاه ها و کارگاه ها به صورت فشرده و متناسب با امکانات موجود توسط مدیران محترم گروه ها برنامه ریزی شود و امکان برگزاری آزمایشگاه ها و کارگاه ها بصورت ترکیب حضوری و مجازی درنظر گرفته شده است.

دانشجویان کارشناسی که در حال انجام پروژه خود هستند (یا در حال تصویب آن هستند) و نیاز به حضور در دانشگاه و استفاده از آزمایشگاه ها و ارتباط نزدیکتر با استاد راهنمای خود را دارند می توانند درخواست تایید شده خود توسط استاد راهنما را به دانشگاه ارائه دهند و در صورت امکان اسکان در دانشگاه حضور یابند (طبق برنامه مشخص). بدیهی است اولویت با دانشجویانی است که درخواست خود را زودتر ارایه کنند.

به دانشجویان توصیه می شود که برنامه واکسیناسیون خود را تکمیل نمایند تا در صورت بازگشایی کامل دانشگاه آن را ارائه کنند.