برگزاری نشست صمیمی بانوان با سرپرست و معاونت محترم مالی و اداری دانشگاه

به مناسبت فرا رسیدن ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و هفته بزرگداشت مقام شامخ مادر و روز زن، روز چهارشنبه ششم بهمن بانوان شاغل در دانشگاه تفرش با دکتر واشقانی فراهانی سرپرست دانشگاه و معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه تفرش دیدار و گفتگو نمودند.
برگزاری نشست صمیمی بانوان با سرپرست و معاونت محترم مالی و اداری دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، در این دیدار که به همت کارشناس بانوان و خانواده دانشگاه در سالن گردهمایی مرحوم کاریابی دانشگاه تفرش برگزار گردید، بانوان به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و از حضور تمام وقت سرپرست محترم دانشگاه و پیامدهای مثبت این حضور از جمله شنیدن نقطه نظرات کارکنان، توجه به درخواست ها، بررسی دقیق فضای اداری و ارتقاء جایگاه سازمانی پرسنل واجد شرایط تقدیر و تشکر نمودند.

لازم به ذکر است در این مراسم با اهدا لوح تقدیر از مقام بانوان تقدیر و تجلیل گردید.