درخشش تکواندو کاران دانشجوی دانشگاه تفرش در مسابقات قهرمانی منطقه ۷دانشگاه‌های کشور

رییس اداره تربیت‌بدنی و فوق‌برنامه دانشگاه تفرش از کسب مقام قهرمانی توسط  اعضاء تیم تکواندو این دانشگاه در مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان پسر منطقه ۷دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خبر داد.

"پرویز رجبی" گفت: در این دوره از مسابقات که به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار شد تیم این دانشگاه با دو شرکت‌کننده موفق به کسب مقام قهرمانی در وزن۸۰ کیلوگرم و یک مقام دوم پومسه توسط محسن حاجلو ، مقام نایب‌قهرمانی در وزن ۶۸ کیلوگرم و یک مقام چهارمی پومسه توسط مهدی اسدی  گردید.

وی اضافه کرد: هر دو ورزشکار دانشگاه تفرش سهمیه حضور در سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشگاه‌های و مؤسسات آموزش عالی کشورکه تابستان سال ۱۳۹۵ به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود را کسب و همچنین محسن حاجلو نیز به عنوان فنی ترین ورزشکار مسابقات انتخاب گردید.

مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه‌های منطقه ۷با حضور ده تیم از دانشگاه‌های اصفهان، صنعتی اصفهان، شهرکرد،‌ قم، یزد، صنعتی اراک، تفرش، هنر اصفهان، مرکز آموزش عالی شهرضا و کاشان،۱۴ لغایت ۱۷ بهمن‌ماه در دانشگاه کاشان برگزار شد.