درخشش دانشجوی دانشگاه تفرش در دومین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان

۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۰ کد : ۶۴۲۰ اخبار
دانشجوی دانشگاه تفرش در دومین دوره از مسابقات مسئله محور «ره نشان » موفق به کسب رتبه برتر شد.
درخشش دانشجوی دانشگاه تفرش در دومین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان

به گزارش روابط عمومی ، مهندس محمد اسدی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک  دانشگاه تفرش موفق به کسب مقام اول با پروژه طراحی دوزینگ پمپ با ظرفیت و فشار بالا در حوزه انرژی گردید.

ره نشان مسابقه ای مسئله ‌محور است که توسط مؤسسه هدایت تخصصی رضوان شریف و با حمایت بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری باهدف رفع نیازهای فناورانه صنعت کشور و نیز هدایت جریان انسانی توانمند و نخبه به سمت حل مسائل کشور در پنج حوزه هوشمند سازی، معدن و مواد، سلامت، حمل و نقل و انرژی هر ساله برگزار می شود.

گفتنی است مراسم اختتامیه و تقدیر از تیم‌های برتر این مسابقه با حضور دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.

آخرین ویرایش۱۷ فروردین ۱۴۰۱