دانشگاه اصفهان قهرمان مسابقات فوتسال منطقه ۷ دانشگاه های کشور شد

تیم دانشگاه اصفهان با غلبه برحریفان خود قهرمان مسابقات فوتسال دانشجویان پسر منطقه ۷ دانشگاه های کشورشد و جواز حضور در سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشگاه‌های کشور را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، مسابقات قهرمانی فوتسال منطقه ۷ کشور با حضور ۱۲ تیم از دانشگاه های اصفهان، اراک، صنعتی اصفهان، شهرکرد، قم، یزد، صنعتی اراک، تفرش، اردکان، گلپایگان، پیام نور قم و کاشان در دانشگاه تفرش برگزار شد.

در این رقابت ها تیم های فوتسال دانشگاه های شهرکرد و تفرش مقام های دوم و سوم را کسب و تیم دانشگاه شهرکرد ، سهمیه حضور درسیزدهمین المپیاد ورزشی دانشگاه های کشور  که تابستان ۹۵ به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می گردد را  نیز به دست آورد.

این دوره از رقابت ها به مدت یک هفته با حضور۱۴۸  ورزشکار، مربی و سرپرست در سالن ورزشی شهید شهریاری دانشگاه تفرش برگزار شد.

در آیین اختتامیه با حضور دکتر مسیحا معاون  فنی اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، احکام قهرمانی، کاپ و مدال به تیم های اول تا سوم اهدا شد.