مسابقات والیبال قهرمانی دانشجویان منطقه چهار کشور در تفرش پایان یافت

مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه۴ کشور شامگاه جمعه با معرفی تیم های برتر در دانشگاه تفرش پایان یافت.
مسابقات والیبال قهرمانی دانشجویان منطقه چهار کشور در تفرش پایان یافت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، در این دوره از مسابقات تیم های والیبال دانشگاه های شهاب دانش قم و  بوعلی سینا همدان مقام اول تا دوم و تیم دانشگاه های اراک و قم مشترکاً مقام سوم را کسب و تیم والیبال دانشگاه تفرش به عنوان تیم اخلاق مسابقات معرفی شد.

مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه۴ کشور با شرکت 8 تیم و 110ورزشکار از دانشگاه های اراک، بوعلی سینا همدان، صنعتی اراک، دانشگاه قم، شهاب دانش قم، تفرش، ملایر و صنعتی قم در سالن ورزشی شهید شهریاری دانشگاه تفرش برگزار شد.

تیم قهرمان به المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان دانشگاه های کشور که تابستان 1401 به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می شود راه یافت.

مسابقات  والیبال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه ۴ کشور 3 لغایت 7 خردادماه سال جاری در سالن ورزشی شهید شهریاری دانشگاه تفرش برگزار شد.