مسابقات والیبال قهرمانی دانشجویان منطقه چهار کشور در تفرش پایان یافت

مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه ۴ کشور روز گذشته با معرفی تیم های برتر در دانشگاه تفرش پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، در این دوره از مسابقات تیم والیبال دانشگاه بوعلی سینا همدان مقام اول، تیم‌دانشگاه اراک عنوان دوم و تیم‌های دانشگاه‌های تفرش و شهاب دانش به صورت مشترک عنوان سوم این دوره از مسابقات را به‌ دست آوردند.

تیم والیبال دانشگاه تفرش نیز در این رقابت‌ها به عنوان تیم اخلاق معرفی شد.

تیم قهرمان این رقابت‌ها به المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان دانشگاه‌های کشور که تابستان امسال به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می‌شود، راه یافت.

این مسابقات با شرکت 7 تیم و 110 ورزشکار از دانشگاه های اراک، بوعلی سینا همدان، دانشگاه قم، شهاب دانش قم، تفرش، ملایر و حضرت معصومه (س) قم از18 تا 21 خردادماه جاری در سالن ورزشی شهید شهریاری دانشگاه تفرش برگزار شد.