نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه تفرش خبر داد؛

رقابت ۲۶۹ داوطلب کنکور سراسری ۱۴۰۱ در دانشگاه تفرش

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه تفرش گفت: تعداد داوطلبان کنکور ۱۴۰۱ این شهرستان ۲۶۹ نفر است که از این تعداد ۱۸۴ نفر را دختران و ۸۵ نفر را پسران تشکیل می‌دهند.
رقابت ۲۶۹ داوطلب کنکور سراسری ۱۴۰۱ در دانشگاه تفرش

دکتر "علی کاظمی" در گفتگو با روابط عمومی با بیان اینکه داوطلبان از روز هشتم تیرماه به مدت ۴ روز در ۵ گروه آموزشی علوم تجربی، علوم انسانی، علوم ریاضی و فنی، زبان‌های خارجی و هنر با یکدیگر به رقابت می‌پردازند افزود: کنکور سراسری در حوزه امتحانی دانشگاه تفرش برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد:باجه رفع نقص کارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون نیز در ساختمان قلم چی از روز سه شنبه هفتم تیر صبح ها از ساعت8:30 الی 12و بعدازظهرها از ساعت ۱۴ الی 18فعال است .

دکتر کاظمی با بیان این که تلاش همه عوامل و نیروها، آن است که دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی ابلاغی به صورت دقیق رعایت شوند اظهار داشت: امسال هم پروتکل‌های بهداشتی همانند گذشته براساس مصوبه ستاد ملی مقابله به کرونا رعایت و فاصله یک متر برای داوطلبان در نظر گرفته می‌شود.

کنکور سراسری 1401 روزهای 8 تا ۱1 تیرماه با رقابت یک میلیون و ۴۸۹ هزار و ۲۲۰ داوطلب در 417 شهرستان برگزار می شود.