اردوی کارورزی دانشجویان رشته نقشه برداری در دانشگاه تفرش پس از دو سال وقفه آغاز شد

۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۴ کد : ۶۵۹۶ اخبار
مدیر گروه ژئودزی و مهندسی نقشه‌برداری دانشگاه تفرش از آغاز اردوی کارورزی دانشجویان رشته نقشه برداری این دانشگاه پس از دوسال وقفه به علت شیوع کرونا در این دانشگاه خبر داد.

دکتر "بهزاد به نبیان" روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه تفرش گفت: 45 نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه تفرش به مدت 21 روز در این اردوی کارورزی شرکت می نمایند.

وی افزود : در این دوره دانشجویان دروس نقشه برداری توپوگرافی و مسیر، تعیین موقعیت دقیق با سامانه های ناوبری ماهواره‌ای (GNSS)، ترازیابی دقیق، سامانه های اطلاعات مکانی(GIS)، فتوگرامتری و نقشه سازی با پهپاد، حدنگاری رقومی، نقشه برداری کارگاهی و فتوگرامتری برد کوتاه را زیر نظر اساتید مجرب فرا می گیرند.

اردوی کارورزی دانشجویان رشته نقشه برداری از ۲۲ مرداد لغایت 11 شهریور ماه سال جاری در دانشگاه تفرش برگزار می شود.

آخرین ویرایش۲۶ مرداد ۱۴۰۱