چاپ مقاله عضو هیات علمی دانشگاه تفرش در یکی از مجلات منتخب فدراسیون سرآمدان علمی ایران

۲۸ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۳ کد : ۶۵۹۸ اخبار
ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﺣﻮزه ﭘﮋوﻫﺶ، ﻓﻨﺎوری و ﻧﻮآوری دانشگاه تفرش از انتشار مقاله یکی از اعضای هیأت علمی این دانشگاه در یکی از مجلات منتخب فدراسیون سرآمدان علمی ایران خبر داد.

دکتر "محمد علی مهرپویا" در گفتگو با روابط عمومی گفت: مقاله یکی از اعضای هیأت علمی گروه فیزیک این دانشگاه در مجله Monthly Notices of the Royal Astronomical Society که یکی از مجلات منتخب فدراسیون سرآمدان علمی ایران می‌باشد، انتشار یافته است.

وی افزود: مقاله دکتر" سهیل واشقانی فراهانی"  عضو هیات علمی گروه فیزیک و سرپرست محترم دانشگاه تفرش با عنوان   Propagating torsional Alfvén waves in thermally active solar plasma در این مجله که دارای رتبه Q1 و ضریب تاثیر ۵.۲۳۵ می‌باشد، منتشر شده است.

ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﺣﻮزه ﭘﮋوﻫﺶ، ﻓﻨﺎوری و ﻧﻮآوری با بیان این که این کار محصول یک پروژه مشترک بین‌المللی با حضور محققینی از دانشگاه سامارا در کشور روسیه است، ادامه داد: پیشتر از این نیز در خلال سال‌های ۱۴۰۰-۱۳۹۷ چهار مقاله دیگر از این عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه تفرش در مجله نام برده، انتشار یافته است.

آخرین ویرایش۲۸ مرداد ۱۴۰۱