برگزاری هفتمین کارگاه دانش افزایی اعضا هیات علمی دانشگاه تفرش

استادان دانشگاه تفرش در هفتمین دوره طرح دانش افزایی با موضوع اندیشه سیاسی اسلام و مبانی انقلاب اسلامی با حضور دکتر خاکبان شرکت نمودند.

این نشست در پژوهشکده اسانسهای طبیبعی دانشگاه کاشان در قمصردر روزهای 30 و 31 اردیبهشت برگزار گردید ، در این جلسه استاد خاکبان به بررسی ولایت فقیه و لزوم آن در جامعه و مبانی انقلاب اسلامی و دموکراسی دینی و کیمیای سعادت و ... پرداختند و همچنین به سوالات اساتید در این زمینه ها جواب دادند و شبهات موجود را بررسی نمودند

در این دو روز استادان به زیارت علی بن محمد باقر (ع) واقع در مشهد اردهال رفتند و همچنین از رصد خانه واقع در نیاسر دیدن نمودند. در این دیدار علمی مهندس صفایی مسئول رصد خانه توضیحاتی درباره رصد خانه و علم کیهان شناسی ارائه داند و در آخر به رصد زحل پرداختند. همچنین اساتید از مراسم گلاب گیری در قمصر و باغ فین کاشان نیز دیدن نمودند.

.