با حضوراستاندار مرکزی؛

خوابگاه دانشجویی خیرساز دانشگاه تفرش افتتاح شد

۰۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۶ کد : ۶۶۰۶ اخبار
خوابگاه دانشجویی دخترانه خیرساز شیرمحمدی دانشگاه تفرش در چهارمین روز از هفته دولت با حضور استاندار مرکزی، نماینده مردم تفرش، آشتیان، فراهان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و امام جمعه شهرستان تفرش و معاونین ومدیران در دانشگاه تفرش افتتاح و به بهره برداری رسید.
خوابگاه دانشجویی خیرساز دانشگاه تفرش افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش ساخت این خوابگاه توسط دکتر محمد کاظم شیرمحمدی برادر زنده یاد خیر دکتر علی اکبر (منصور) شیرمحمدی در قالب طرح 50 درصد پروژه های خیر ساز مورد حمایت وزارت علوم  در این دانشگاه آغاز گردید.

این خوابگاه در زمینی به مساحت۲۴۰ متر در قالب دو واحد هر واحد دارای ۴ اتاق  با ظرفیت ۳۲ دانشجو و هزینه ۱۰میلیارد ریال ساخته شده است.

لازم به ذکر است زنده یاد دکتر علی اکبر(منصور) شیر محمدی در سال 1314 از پدر و مادر تفرشی در تهران متولد گردید در سال 1340 جهت ادامه تحصیلات عالیه به کشور آلمان عزیمت و پس از طی تحصیلات دانشگاهی موفق به اخذ درجه دکترای تخصصی جراحی نایل گردید.

زنده یاد علی اکبر شیر محمدی سرانجام در سال 1393 در اثر بیماری در کشور آلمان چشم  از جهان  فرو بست.

آخرین ویرایش۰۵ شهریور ۱۴۰۱