با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛

رئیس دانشگاه تفرش منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز سه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ با صدور حکمی دکتر سهیل واشقانی فراهانی را به سمت رئیس دانشگاه تفرش منصوب کرد.
رئیس دانشگاه تفرش منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، در متن حکم ابلاغی آمده است:

نظر به مراتب تعهد، تحصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، بر اساس مصوبه جلسه ۴۹ مورخ ۱۴۰۱/۶/۲۰ کمیته تعیین روسای دانشگاه‌ها- شورای انقلاب فرهنگی به موجب این حکم از تاریخ ۱۴۰۱/۶/۲۳ برای مدت چهار سال به ریاست دانشگاه  تفرش منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی  و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان؛ مدیران؛ یاوران علمی(کارکنان) و دانشجویان تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، توسعه همه جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش- محور، پژوهش آموزش- محور، مهارت افزایی، کارآفرینی، فرهنگ سازی کارتیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند "دانشگاه اسلامی" بکار گیرید.

توفیق روزافزون جناب‌عالی را در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی) از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

روابط عمومی دانشگاه تفرش ضمن تبریک این انتصاب شایسته، برای ایشان آرزوی توفیق روز افزون می‌نماید.