قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه در مسابقات گرامیداشت هفته دفاع مقدس کارکنان شهرستان تفرش

۱۷ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۹ کد : ۶۶۷۱ اخبار
تیم والیبال کارکنان دانشگاه تفرش در مسابقات گرامیداشت هفته دفاع مقدس ویژه کارکنان شهرستان تفرش، موفق به کسب عنوان قهرمانی گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، در جریان مسابقات چهار جانبه والیبال ادارات شهرستان که به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور تیم های دانشگاه تفرش، نیروی انتظامی، آموزش و پرورش و اداره برق شهرستان هفته گذشته در سالن ورزشی نهم دی برگزار گردید، تیم والیبال کارکنان دانشگاه تفرش موفق به کسب عنوان قهرمانی این مسابقات گردید.

آقایان ابوالفضل غفاری، مصطفی محمدی، ابوالفضل عسگری، عباس حمیدی، علی عباسی، علی اکبر رضایی، صادق کلانتری، هادی عبداله ئی،  حمید عزیزی، عباس عسگری و امیر حسین اسدی اعضای تیم والیبال کارکنان دانشگاه تفرش در این دوره از مسابقات بودند. همچنین آقای  ابوالفضل غفاری سرپرستی تیم را عهدهدار بودند.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به اعضای تیم و دانشگاهیان گرامی تبریک عرض نموده و برای تیم والیبال کارکنان دانشگاه آرزوی موفقیت های بیشتر در میادین ورزشی را دارد.

آخرین ویرایش۱۸ مهر ۱۴۰۱