انتصابات جدید در دانشگاه

دکتر سهیل واشقانی فراهانی رئیس دانشگاه طی حکمی دکتر ابوالفضل حسنی بافرانی را به سمت مدیر امور آموزشی دانشگاه، منصوب نمودند.
انتصابات جدید در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، در مراسمی با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع، معاون دانشجویی و فرهنگی و جمعی از مدیران و کارکنان آقای محمد حسن غضنفری به عنوان سرپرست مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی، دکتر آریا عقیلی آشتیانی به عنوان مدیر مسئول انتشارات دانشگاه، سرکار خانم سیده حمیده میرحسینی به عنوان کارشناس  اداره نظارت و ارزیابی، آقای  محمد حسین عتیقی به عنوان کارشناس فرهنگی، سرکار خانم منیره عباسی رجاء به عنوان کارشناس دفتر ریاست و سرکار خانم مریم افشاری به عنوان کارشناس دانشکده علوم پایه و سرکار خانم زهره شاه حسینی به عنوان متصدی امور تحصیلات تکمیلی و استعداد های درخشان معارفه شدند.

روابط عمومی دانشگاه برای این عزیزان آرزوی توفیق روز افزون دارد.