به همت خیر حامی دانشگاه انجام شد؛

اهدای ۱۱ دستگاه یخچال به دانشگاه تفرش

۰۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۹ کد : ۶۷۰۰ اخبار
رئیس دانشگاه تفرش گفت:خیر حامی دانشگاه تفرش تعداد۱۰ دستگاه یخچال ۱۶ فوت و یک عدد ۲۰فوت به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به دانشگاه تفرش اهدا کردند.
اهدای ۱۱ دستگاه یخچال به دانشگاه تفرش

به گزارش روابط عمومی، دکتر "سهیل واشقانی فراهانی " افزود: این اقدام ارزشمند و خداپسندانه، خیر نیک اندیش در راستای حمایت از کالای ایرانی و استفاده دانشجویان در خوابگاه های دانشجویی انجام شده است.

وی تصریح کرد: خیرین حامی دانشگاه تفرش در حوزه‌ های مختلف به این دانشگاه‌ کمک کرده اند و این دانشگاه همواره از حمایت های معنوی و مالی خیرین نیک اندیش که سرمایه خود را در راه اعتلای دانشگاه صرف نمودند بهره مند بوده است.

رئیس دانشگاه تفرش افزود: با همت والای خیرین حامی دانشگاه تفرش تاکنون بیش از ۹هزار متر مربع فضای آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی در این دانشگاه تجهیز، بازسازی و احداث گردیده است که با این امر خداپسندانه، بستر ارتقاء زیر ساختهای آموزشی، تحقیقاتی در این دانشگاه در کنار مساعدتهای مسئولین فراهم شده است که امیدواریم این فعالیتها تداوم یابد.

آخرین ویرایش۰۴ آبان ۱۴۰۱