پایان موفقیت آمیز پروژه بازرسی غیرمخرب کابل های فلر پالایش گاز بیدبلند توسط شرکت مستقر در مرکز رشد دانشگاه تفرش

شرکت مهندسان پایش وضعیت امیرکبیر (مپوا) مستقر در مرکز رشد دانشگاه تفرش، قرارداد پژوهشی خود با شرکت پالایش گاز بیدبلند را با موفقیت به اتمام رساند.

به گزارش روابط عمومی، این قرارداد پژوهشی تحت عنوان "امکان سنجی انجام بازرسی های VT و MFL  و تکمیل ربات بومی شده بازرسی خزنده با هد جدید برای سیم بکسل های مشعل های بلند در شرکت پالایش گاز بیدبلند" ما بین شرکت مپوا و پالایش گاز بیدبلند منعقد گردیده بود.

لازم به ذکر است طی این پروژه تعدادی از کابل های نگهدارنده فلر پالایشگاه به صورت غیر مخرب و به روش نشتی شار مغناطیسی بازرسی شدند.

همچنین طی این بازرسی شرکت مپوا به کمک ربات بازرس کابل روش نشت شار مغناطیسی خود به شناسایی عیوب و خرابی سیم بکسل های فلر (مشعل های بلند ) شرکت پالایش گاز بیدبلند پرداخت.