اطلاعیه ی اداره حراست دانشگاه در خصوص سواستفاده های مالی اخیر

۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۴ کد : ۶۷۴۹ اطلاعیه ها

اطلاعیه ی اداره حراست دانشگاه در خصوص سواستفاده های مالی اخیر

به اطلاع کلیه دانشگاهیان گرامی می رساند اخیرأ شخص یا اشخاصی با هدف کلاهبرداری و تخلیه حساب های بانکی با برخی از کارکنان و اساتید محترم دانشگاه تماس گرفته و خود را مدیر مالی دانشگاه معرفی کرده است .

توجه داشته باشید که هر گونه تماس از طرف مدیریت مالی و یا مدیران سایر بخش‌ها در خصوص انجام هرگونه فعالیت مالی نظیر عودت وجه واریز شده و یا نظایر آن که تقاضای حضور در محل عابر بانک را از شما می‌نماید، به قصد سوء استفاده است.

هیچگونه همکاری با تماس‌های مشکوک که منجر به هر نوع فعالیت مالی می‌شود، نداشته باشید و در صورت مشاهده هرگونه موردی مراتب را به اداره حراست دانشگاه گزارش دهید.

لازم به ذکر است نصب هر نوع نرم افزار بانکی از سایت های متفرقه و یا تلگرام نیز ممنوع می باشد.

اداره حراست دانشگاه