در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان مرکزی در سال ۱۴۰۱ صورت گرفت؛

واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه تفرش عنوان ایده برتر استان را کسب نمود

در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان مرکزی در سال ۱۴۰۱ از یکی از واحد های فناور مستقر در مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه تفرش تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان که با حضور استاندار استان مرکزی و مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه اراک برگزار گردید از مهندس محمد رضا صابری مدیر عامل شرکت نرگس گل تفرش یکی از واحد های فناور مستقر در مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه تفرش به عنوان ایده ی برتر  استان مرکزی تجلیل گردید.

گفتنی است ایده ی " تولید و فرآوری محصولات بهداشتی از گیاه دارویی لوفا"  شرکت نرگس گل تفرش یکی از واحد های فناور مستقر در مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه تفرش  به عنوان ایده  ی برتر  استان مرکزی در سال ۱۴۰۱ معرفی گردید.