برگزاری جشن میلادامام جواد(ع) و امام علی (ع) در دانشگاه

۳۰ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۴:۲۳ کد : ۶۷۸ اخبار

همزمان با فرا رسیدن میلاد حضرت امام جواد (ع) و در آستانه میلاد حضرت علی (ع)  مراسم جشنی عصر روزیکشنبه ۲۹ فروردین با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه،مسئولین و دانشجویان در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر دانشگاه برگزارشد.

حجت الاسلام دهشتی در این مراسم ضمن برشمردن فضایل و عظمت حضرت علی (ع) گفت: در آیات قرآن کریم و در روایات همگی بر ایمان، عظمت و ویژگی های ارزشمند حضرت علی (ع) تاکید فراوان شده است.

وی با اشاره به بیان ویژگی های انسان کامل در کتاب انسان کامل شهید مطهری افزود: از نظر شهید مطهری حضرت علی (ع) نمونه ای  از انسان کامل و متعادل است زیرا در اوج قدرت دارای محبت بوده است.

اجرای مسابقه، مولودی ، مدیحه سرایی و تئاتر از دیگر برنامه های جانبی این مراسم بود که به همت کانون اهل بیت و مهدویت و با همکاری مدیریت فرهنگی دانشگاه تفرش برگزار گردید.

آخرین ویرایش۳۰ فروردین ۱۳۹۵