آغاز هفته فرهنگی دانشگاه تفرش

مدیر فرهنگی دانشگاه تفرش از آغاز هفته فرهنگی دانشگاه تفرش از چهارم تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه با محوریت فرهنگ‌سازی اقتصاد مقاومتی در این دانشگاه خبر داد.

"اعظم عسگری" در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: در این هفته، برنامه‌هایی در راستای اقتصاد مقاومتی و نقش دانشجویان در فرهنگ‌سازی شعار امسال به همراه تجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه برگزار می‌شود.

وی افزود:برگزاری آیین بزرگداشت روز سعدی و تجلیل از فعالان فرهنگی هنری، برگزاری نشست‌های علمی متناسب با شعار سال و مناسبت‌ها از جمله برنامه هایی است که در طول این هفته در دانشگاه تفرش برگزار خواهد شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه تفرش برپایی نمایشگاه کتاب، اکران مستند توسط انجمن اسلامی دانشجویان، برگزاری کارگاه بصیرتی توسط بسیج دانشجویی، برپایی ایستگاه سلامت، برگزاری کارگاه ازدواج تحت عنوان سین جیم های خواستگاری در خوابگاه های دانشجویی و عصر شعر بهاریه را از جمله برنامه‌های هفته فرهنگی دانشگاه تفرش عنوان نمود.