نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه تفرش خبر داد؛

۱۷۹ داوطلب تفرشی در نوبت نخست آزمون سراسری امسال شرکت می‌کنند

۲۸ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۴ کد : ۶۸۳۱ اخبار
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه تفرش گفت: تعداد ۱۷۹ داوطلب تفرشی در نوبت نخست آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ که طی روزهای ۲۹ و ۳۰ دی‌ماه (صبح و عصر) برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند.
۱۷۹ داوطلب  تفرشی در نوبت نخست آزمون سراسری امسال شرکت می‌کنند

دکتر "علی کاظمی" در گفتگو با روابط عمومی افزود: از این تعداد ، ۱۰۸ نفر را دختران و ۷۱ نفر را پسران تشکیل می‌دهند.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه تفرش با بیان اینکه داوطلبان از روز  ۲۹ دی ماه به مدت ۲ روز در ۵ گروه آموزشی علوم تجربی، علوم انسانی، علوم ریاضی و فنی، زبان‌های خارجی و هنر با یکدیگر به رقابت می‌پردازند افزود: صبح پنجشنبه آزمون گروه آزمایشی تجربی،‌ عصر پنجشنبه گروه آزمایشی زبان‌های خارجی،‌ صبح جمعه گروه‌های آزمایشی ریاضی و انسانی همزمان و عصر جمعه نیز آزمون گروه آزمایشی هنر در حوزه امتحانی دانشگاه تفرش برگزار خواهد شد.

دکتر کاظمی ادامه داد: اقدام‌های لازم برای مدیریت فضای برگزاری آزمون گروه‌های آزمایشی مختلف از جمله به‌کارگیری سیستم‌های گرمایشی انجام شده‌است و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

وی تصریح کرد: باجه رفع نقص کارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون نیز در ساختمان  شماره ۲ از روز  چهارشنبه ۲۷ دی ماه صبح ها از ساعت۸:۳۰ الی ۱۲ و بعدازظهرها از ساعت ۱۴ الی ۱۷ فعال است .

آخرین ویرایش۲۸ دی ۱۴۰۱