دستگاه اسپکتوفتومتر در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تفرش نصب و راه اندازی شد

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تفرش گفت: با هدف تجهیز، ارتقا و درآمدزایی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه دستگاه اسپکتوفتومتر یا طیف سنج با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد ریال خریداری و در آزمایشگاه آنالیز مواد و محیط زیست از زیرمجموعه های آزمایشگاه مرکزی نصب و راه اندازی شد.
دستگاه اسپکتوفتومتر در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تفرش نصب و راه اندازی شد

دکتر " محمد حامد حکمت" روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی افزود: دستگاه اسپکتوفتومتر یکی از تجهیزات آنالیتیکال آزمایشگاهی می‌باشد که امروزه کاربرد زیادی در صنایع مختلف ازجمله صنایع نفت و پتروشیمی (برای اندازه‌گیری گاز موجود در ترکیبات نفتی)، محیط‌ زیست (برای اندازه‌گیری میزان نیترات و آلاینده های آب و پساب)، صنایع غذایی (برای اندازه‌گیری میزان نگهدارنده ها و ...در مواد غذایی)، صنایع فلزی و معدنی و همچنین در صنایع پزشکی دارویی برای اندازه‌گیری DNA و پروتئین را دارا می‌باشد.

وی ادامه داد: از جمله خدمات قابل ارائه این دستگاه تعیین غلظت مواد، اندازه گیری فعالیت اکثر آنزیم‌ ها، تری گلیسیرید، کلسترول، لیپو پروتئین‌ها، قند، کراتینین، اوره و . . . می باشد.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تفرش تصریح کرد: از کاربردهای کیفی اسپکتروفتومتر در مسائل تحقیقاتی می توان به بررسی ساختمان مولکولی، شناسائی ترکیبات، مقایسه ساختمان‌ها، یافتن طول موج ماکزیمم جذب و … اشاره کرد.