با تلاش انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه تفرش؛

جشن روز مهندس با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد + گزارش تصویری

به مناسبت گرامیداشت زاد روز خواجه نصیر الدین طوسی، جشن روز مهندس با تلاش انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه تفرش و همت معاونت دانشجویی و فرهنگی عصر روز دوشنبه هشتم اسفند ماه با حضور پر شور دانشجویان در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر دانشگاه تفرش برگزار شد.
جشن روز مهندس با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد + گزارش تصویری

به گزارش روابط عمومی، معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه تفرش در این آیین ضمن تبریک روز مهندس از محیط دانشگاه به عنوان محیط نخبگان نام برد و افزود: رسالت شما دانشجویان به عنوان مهندسان آینده کشور حرکت در راستای علم آموزی است.

دکتر "محمد حبیبی" افزود: باید در محیط دانشگاه که فضایی سرشار از مولفه های یک محیط نخبه است همدیگر را تقویت و با بهره گیری از گفتمان دانشجویی در راستای رسیدن کشور به افق های توسعه علمی حرکت نماییم.

سخنرانی دکتر مزدک عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک با موضوع انگیزه بخشی علمی، تجلیل و تقدیر از دانشجویان ممتاز علمی، اجرای موسیقی زنده، شعبده بازی و اجرای مسابقه از دیگر برنامه های جانبی این مراسم بود.