با حضور وزیر علوم؛

سرای دانشجویی متأهلی دانشگاه تفرش افتتاح شد

سرای دانشجویی متاهلی " شهید دکتر محسن فخری زاده "دانشگاه تفرش عصر روز سه شنبه ۱۶ اسفند با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه تفرش، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، امام جمعه و فرماندار شهرستان تفرش و دیگر مسئولان افتتاح گردید.
سرای دانشجویی متأهلی دانشگاه تفرش افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، این خوابگاه در زمینی به مساحت ۱۳۰ مترمربع در ۴ واحد سوئیت به متراژ   ۳۵متر و با اعتباری بالغ بر  پنج میلیارد ریال افتتاح گردید.
رو نمایی از سامانه جامع هوشمند پایش وضعیت کلاسهای آموزشی دانشگاه تفرش از دیگر پروژه های قابل افتتاح دانشگاه تفرش بود که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناورری مورد بهره برداری قرار گرفت.

ثبت هوشمند ساعت آغاز و پایان کلاسهای آموزشی و کنترل تردد جامع خودکار و برخط با قفل برقی درب  کلاسهای آموزشی و روشن کردن تجهیزات الکتریکی اتاق در هنگام ورود و خاموش نمودن آن هنگام خروج در راستای بهینه سازی مصرف انرژی و مدیریت سبز از مهمترین ویژگی های سامانه جامع هوشمند پایش وضعیت کلاسهای آموزشی دانشگاه تفرش می باشد .

لازم به ذکر است به مناسبت هفته منابع طبیعی یک اصله نهال نیز توسط وزیر علوم در مجاورت سرای دانشجویی متاهلی غرس شد.