معرفی طرح پژوهشی عضو هیات علمی دانشگاه تفرش، به عنوان طرح صنعتی برگزیده دانشگاه‌های کشور

طرح پژوهشی دکتر روح اله کریمی، عضو هیات علمی گروه ژئودزی و مهندسی نقشه برداری دانشگاه تفرش ، به‌عنوان یکی از طرح های صنعتی برگزیده دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور در کتاب «طرح‌های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ها و پژوهشگاههای کشور در سال ۱۴۰۱» معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی، طرح دکتر کریمی با عنوان « بررسی الزامات شبکه های جابجایی سنجی ژئودتیک و تدوین  دستورالعمل آن» در کتاب " طرح های صنعتی برگزیده دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور"منتشر شد.

کتاب معرفی طرح‌های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۱، به همت دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شده است.

در این کتاب، ۱۴۰ طرح صنعتی برتر دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۱ منتشر شده است.