پیام تسلیت رئیس دانشگاه تفرش در پی درگذشت دکتر محمد کاظم شیرمحمدی

"وَالْبَاقِیَاتُ الصَّالِحَاتُ خَیْرٌ عِندَ رَبِّکَ ثَوَابًا وَخَیْرٌ أَمَلًا (کهف،۴۶)

کارهاى ماندگار شایسته، نزد پروردگارت پاداشى بهتر دارند و امید داشتن به آنها نیکوتر است.

خبر درگذشت خیر نیکوکار دکتر محمد کاظم شیرمحمدی موجب تأسف و تألم فراوان شد. بزرگ مردی که نامش قرین نیکوکاری، سخاوت، امور خیریه و انسان دوستانه است. نقش موثر این بزرگوار در ساخت خوابگاه دانشجویی دخترانه خیر ساز دانشگاه تفرش تا سالهای سال ثمره خیرات فراوان و ذخیره ثواب جاری برای آخرت آن مرحوم خواهد بود.

اینجانب با تاسف و تاثر، درگذشت این خیر بزرگوار را به خانواده محترم بویژه برادران بزرگوار ایشان و دانشگاهیان دانشگاه تفرش تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم.

سهیل واشقانی فراهانی
            رئیس دانشگاه تفرش