مراسم بزرگداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر در دانشگاه تفرش برگزارشد

۰۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۳ کد : ۶۹۹۶ اخبار
مراسم بزرگداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر روز چهارشنبه سوم خرداد ماه با حضور ریاست دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین، مدیران کارکنان و دانشجویان در یادمان شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.
مراسم بزرگداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر در دانشگاه تفرش برگزارشد

به گزارش روابط عمومی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش در این آیین ضمن تبریک سالروز فتح خرمشهر گفت: سالروز آزادسازی خرمشهر یادآور رشادت‌های ملت قهرمان ایران و رزمندگان اسلام است و حماسه سوم خرداد سرآغاز سربلندی ملت ایران در عرصه‌های مختلف است.

حجت الاسلام دکتر " ابراهیم باقرزاده" با اشاره به اینکه خرمشهرها در پیش است افزود:  خرمشهرها امروز درمیدان جنگ شناختی است و باید با جهاد اکبردر میدان مبارزه در برابر دشمن ایستاد و حماسه ای دیگر مانند فتح خرمشهر خلق نمود.

وی با اشاره به اینکه آزادسازی خرمشهر از عظیم‌ترین رخدادهای تاریخ انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس محسوب می‌شود، ‏ادامه داد: وظیفه داریم با اجرای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سنگر علم و فرهنگ راه شهدا را ادامه بدهیم.

در پایان این مراسم مزار شهدای گمنام دانشگاه تفرش گلباران و عطرافشانی شد.

آخرین ویرایش۰۳ خرداد ۱۴۰۲