پنج دانشجوی دانشگاه تفرش به مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور راه یافتند

پس از برگزاری مرحله مقدماتی بیست و هشتمین المپیاد غیر متمرکز علمی دانشجویی کشور، پنج دانشجو از دانشگاه تفرش به مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، با اعلام نتایج مرحله اول بیست و هشتمین المپیاد علمی، دانشجویی سال ۱۴۰۲ کشور، تعداد پنج نفر از دانشجویان دانشگاه تفرش نیز با کسب رتبه‌های عالی، در فهرست راه‌یافتگان به مرحله نهایی این المپیاد، قرار گرفتند.

زهرا لمعه صدیق در رشته مهندسی شیمی، محمدمهدی معصومیان در رشته مهندسی صنایع، فائزه شیخی مهرآبادی در رشته مهندسی عمران، مهران حیدری و محمد شیشه بران قم در رشته مهندسی مکانیک دانشجویان راه یافته به مرحله نهایی این المپیاد هستند.

شایان ذکر است مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در تاریخ ۳۰ تیر ماه  سال ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

این موفقیت را به دانشجویان عزیز و اساتید محترم گروه‌های آموزشی مربوطه تبریک عرض می نماییم.