اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش پایان یافت

۰۴ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۳۸ کد : ۷۱۸ اخبار

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش از پایان کار اردوهای جهادی تحت عنوان "امت واحده" دانشجویان  این دانشگاه در مناطق محروم روستاهای بخش مرکزی شهرستان تفرش در تابستان امسال خبر داد.

"محسن جهانبخش" در گفتگو با واحدخبر روابط عمومی دانشگاه تفرش گفت: تعداد ۳۵ پسر و ۱۵ دختر از تاریخ ۲۴تیرماه لغایت ۳ مرداد ماه در پنج روستای " وسمق"، "قوشه خانه"، "قره جاقیه"، "کوره" و" هفتیان " از توابع بخش مرکزی شهرستان تفرش ارائه خدمت نمودند.

وی با بیان اینکه شرکت کنندگان در این اردوی ۱۰ روزه با حضور در این پنج روستا به برنامه‌های فرهنگی، بهداشتی وعمرانی پرداختنداضافه کرد: انجام  فعالیت‌های عمرانی نظیر تکمیل مسجددر روستای وسمق، تعمیر دو باب مسکن محرومین در روستاهای قوشه خانه و قره جاقیه، ساخت سرویس بهداشتی و دیوار کشی از مهم‌ترین برنامه‌های عمرانی اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه تفرش بوده است.

مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش برگزاری کلاس‌های آموزشی احکام، قرآن ، نماز، زبان انگلیسی و برگزاری کلاس‌هایی تقویتی برای دانش آموزان در مقاطع مختلف از جمله برنامه‌های فرهنگی اجرا شده توسط دانشجویان شرکت کننده در این اردو برای اهالی این روستاها عنوان نمود.

جهانبخش ادامه داد:حضور پرشک و  ویزیت رایگان اهالی روستا در طی دو روز از دیگر فعالیت‌ها جانبی این اردو بوده است.

وی غنی‌سازی اوقات فراغت دانشجویان ، تقویت روحیه جهادی در بین دانشجویان ، خدمت‌رسانی و ارتقای بصیرت دانشجویان را از  مهم‌ترین اهداف برگزاری اردوهای جهادی دانشجویان بسیجی دانشگاه تفرش عنوان نمود.

آخرین ویرایش۰۴ مرداد ۱۳۹۵