بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه تفرش در محکومیت هتک حرمت به قرآن مجید

بسم الله القاصم الجبارین

إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ

«سوره حجر- آیه 9»

ما قرآن را نازل کردیم و ما بطور قطع آن را حفظ مى کنیم.

قرآن حقیقتی است مجرد در عالم ملکوت که بواسطه آینه روح پاک و زلال پیامبر خاتم (ص) بر عالم ماده تابید تا نوری باشد برای هدایت بشریت. برخی بر این ریسمان الهی چنگ زدند و نجات یافتند و برخی از روی جهل و عناد، با توهین به ساحت مقدس این ثقل اکبر به حزب شیطان درآمدند و بر خود ظلم کردند و راه آتش و عذاب اخروی را برگزیدند. هتک حرمت قرآن شریف در کشور سوئد به حمایت دولت این کشور، انتقامی بود از مردم دنیا. سوزاندن قرآن شریف در این کشور، یاد و خاطره بازمانگان قوم خونخوار و علم ستیز وایکینگ ها را تازه کرد، حال آنکه در تمام دنیا، روح های حق طلب و حقیقت جو بیش از پیش به اسلام عزیز گرایش می یابند و نور اسلام دراین واپسین لحظات ظلمت و گمراهی جهان غرب، طلیعه صبح رستگاری بشر را بشارت میدهد.

تورات و انجیل را تغییر دادند اما قرآن را نخواهند توانست چرا که خداوند، خود آن را ضمانت کرده است. جامعه دانشگاهی و بسیج اساتید دانشگاه تفرش این حرکت ضد بشری را به شدیدترین وجه محکوم کرده و امیدوار است بزودی منجی عالم بشریت، حضرت بقیة الله الأعظم ارواحنا فداء، حقیقت ملکوتی این مصحف شریف را بر عالمیان پدیدار نموده و صلح و عدالت را در جهان برقرار نماید.

کانون بسیج اساتید دانشگاه تفرش

In the name of God, the destroyer of the rebellious and the oppressors

We have, without doubt, sent down the Message; and We Who will preserve it (from corruption). (Surah Al-Hijr 9 - Qur'an)

The holy Qur'an is an exact truth in all heaven, this truth shines as a ray of light on the divine spirit of Prophet Mohammad (peace be upon him) that reflects on the material world to guide humanity. Those that grasped this divine thread are saved, but those, out of ignorance, obstinacy, and enmity, by insulting the greatest grand gift of all from Allah, joined Satan and conducted cruelty to themselves choosing the path to hell and torment in the afterlife. The unacceptable insolence to the holy Quran in Sweden backed by the Swedish government was a revenge against the people of the world. The burning of the holy Qur'an in Sweden refreshed the memory of the descendants of the bloodthirsty and anti-science of the Vikings. This is while in all over the world, the souls that are seeking truth are more and more attracted to Islam, which in these last darkest times of the western world drowned in misguidance, shines to brighten the hearts of mankind enabling to elevate towards salvation. Both the Torah and the Gospel have been interpolated, but nobody has been able to make the slightest change in the holy Qur'an because Allah has guaranteed it.

The academic community of Tafresh University strongly condemns this anti-human rights and anti-religious act hoping for the reappearance of the savior of the world, Hazrat Baqee-Allah-ul-Azam Arwahana Fada, who will reveal the heavenly truth of this honorable Mushaf to the world and establish peace and justice in the globe.

بسم الله القاصم الجبارین

إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ

سورة حجر الآیة 9

القرآن حقیقة واحدة فی عالم الملکوت ، یضیء على عالم المادة من خلال مرآة روح النبی الکریم الصافیة لیکون نورًا لهدایة البشریة. فتمسک البعض بهذا الخیط الإلهی ونجوا ، والبعض الآخر عن الجهل والعناد بإهانة المنطقة المقدسة بهذا الثقل العظیم وانضموا إلى حزب الشیطان وظلموا أنفسهم واختاروا طریق النار والعذاب فی الآخرة. کان تدنیس القرآن الکریم فی السوید بدعم من حکومة هذا البلد انتقاماً من شعوب العالم. إن إحراق القرآن الکریم فی هذا البلد أنعش ذاکرة الناجین من الفایکنج المتعطشین للدماء والمناهضین للعلم ، بینما تنجذب أرواح الباحثین عن الحقیقة والبحث عن الحقیقة فی جمیع أنحاء العالم أکثر فأکثر إلى الإسلام العزیز ، ونور الاسلام فی هذه اللحظات الاخیرة ظلام الغرب وضلاله یبشر بفجر خلاص الانسان.

لقد غیروا التوراة والإنجیل ، لکنهم لن یغیروا القرآن لأن الله کفله. یدین المجتمع الأکادیمی و التعبئة أساتذة جامعة تفرش هذه الحرکة المعادیة للإنسان بأقوى العبارات الممکنة ویأملون أن یکشف منقذ العالم البشری حضرت البقیة الأعظم فی القریب العاجل عن الحقیقة الملکوتیة. من هذا المصحف الکریم للعالم وإقامة السلام والعدل فی العالم.

مرکزتعبئة اساتذة جامعة تفرش