انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه تفرش به عنوان کمک دبیر در دو مجله علمی و پژوهشی معتبر بین‌المللی

سرپرست حوزه پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه تفرش از انتخاب یکی از اعضای هیات علمی این دانشگاه به عنوان کمک دبیر (Associate Editor) در دو مجله بین‌المللی و معتبرخبر داد.

دکتر "محمدعلی مهرپویا" در گفتگو با روابط عمومی، انتخاب دکتر علی کاظمی عضو هیات علمی دانشکده برق دانشگاه تفرش به عنوان کمک دبیر (Associate Editor) در مجلات بین‌المللی

Proceedings of the Institution of Mechanical Engineers, Part I: Journal of Systems and Control Engineering (JCR with IF:1.6)

Franklin Open

را که موفقیتی چشمگیر در کارنامه پژوهشی دانشگاه تفرش خواهد بود، خدمت ایشان و همه دانشگاهیان دانشگاه تفرش تبریک و برای این عضو محترم هیات علمی آرزوی موفقیت و بهروزی در ادامه فعالیت‌های علمی شان نمود.