در راستای تکریم دانشجویان جهادگر؛

رئیس دانشگاه تفرش از اردوی جهادی دانشجویان پسر در منطقه رودبار شهرستان تفرش بازدید کرد

دکتر سهیل واشقانی فراهانی رئیس دانشگاه تفرش روز پنجشنبه ۲۲ تیرماه در راستای تکریم دانشجویان جهادگر، از اردوی جهادی دانشجویان پسر در روستاهای فرک و نوبهار بخش رودبار شهرستان تفرش بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی در این بازدید دکتر واشقانی فراهانی، مدیردانشجویی، مدیر فرهنگی و اجتماعی از نزدیک در جریان فعالیت‌های اردوی جهادی عمرانی تربیتی بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش قرار گرفتند.

گفتنی است اردو جهادی دانشجویان دانشگاه تفرش با حضور ۲۰ دانشجو و با هدف رفع محرومیت در چهار محور پزشکی و بهداشتی، علمی و آموزشی، فرهنگی و عمرانی در روستاهای فرک و نوبهار منطقه رودبار شهرستان در حال برگزاری است.