برگزاری نشست هیات امنای دانشگاه تفرش

۲۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۹:۵۰ کد : ۷۲۰۴ اخبار
سومین نشست عادی از دوره اول هیات امنای دانشگاه تفرش امروز با حضور اعضای حقیقی و حقوقی در سالن گردهمایی کاریابی دانشگاه تفرش برگزار گردید.
برگزاری نشست هیات امنای دانشگاه تفرش

در این نشست کلیات سند راهبردی دانشگاه تفرش از سال ۱۴۱۲-۱۴۰۲ تصویب و در خصوص فرآیند تدوین آن مبتی بر چشم انداز دانشگاه تراز انقلاب بحث و گفتگو شد.

استاندار استان مرکزی که به صورت مجازی و برخط در این نشست حضور داشت گفت: در ویرایش جدید سند راهبردی دانشگاه تفرش تغییرات خوبی اعمال گردید و این سند در چارچوب راهبرد نگاری به درستی تنظیم شده است.

دکتر"فرزاد مخلص الائمه " افزود:در حوزه چشم انداز، مأموریت‌ها و ارزش‌ها نیاز است تا کلید واژه‌ها و ادبیات رهبر معظم انقلاب در مورد دانشگاه تراز انقلاب اسلامی مورد تأکید قرار گیرد تا جهت‌گیری و حرکت علمی، معنوی، فرهنگی و سیاسی دانشگاه مبتنی بر آرمان‌های انقلاب رقم بخورد.

لازم به ذکر است تصویب شیوه نامه انتخاب اعضای هیات علمی سرآمد آموزشی، فرهنگی و پژوهشی، نظام مند کردن دانشکده ها و تصویب شیوه نامه تشویقی فعالیت های پژوهشی، فناوری و تجاری سازی اعضای هیات علمی دانشگاه تفرش از دیگر مصوبات این نشست بود.

آخرین ویرایش۲۵ مرداد ۱۴۰۲