اطلاعیه تمدید سنوات تحصیلی

اطلاعیه تمدید سنوات تحصیلی و معافیت تحصیلی دانشجویان کارشناسی

***************************************

تمدید سنوات تحصیلی:

به اطلاع می­رساند با عنایت به ماده 15 آیین‌نامه آموزشی ابلاغی سال 1393 مدت مجاز تحصیل برای دانشجویان کارشناسی چهار سال ( 8 نیمسال) استو دانشگاه می تواند با تقاضای دانشجو در شرایط خاص و با موافقت شورای آموزشی حداکثر تا 2 نیمسال این مدت را افزایش دهد .

لذا دانشجویانی که نیاز به افزایش سنوات اضافی(نیمسال نهم یا دهم) دارندلازم است تا تاریخ 10/06/1402 درخواست تمدید سنوات خود را از طریق سامانه هم آوا به آدرس https://register.tafreshu.ac.ir/CAS/ بخش درخواست ها انجام دهند .

بدیهی است انتخاب‌واحد نیمسال های نهم و دهم منوط به ارائه درخواست به موقع در سامانه هم آوا ‌‌‌می‌باشد.

تمدید سنوات نیمسال­های یازدهم و بیشتر با مجوز کمسیون موارد خاص امکان پذیر است. لذا دانشجویان تا تاریخ 10/06/1402 جهت درخواست کمیسیون موارد خاص به سامانه سجاد مراجعه نمایند و درخواست  تمدید سنوات خود را انجام دهند.

آخرین مهلت جهت پرداخت شهریه تا تاریخ 14/06/1402 می باشد.

تمدید سنوات معافیت تحصیلی نظام وظیفه (آقایان مشمول نظام وظیفه):

معافیت تحصیلی صادر شده از سوی سازمان نظام وظیفه برای دانشجویان پسر مشمول 5 سال(10 ترم) است ، لذا دانشجویان پسر که تا پایان نیمسال دهم (5 سال)  فارغ التحصیل نشده اند (درس باقی مانده و یا نمره ثبت نشده دارند) لازم است قبل از شروع نیمسال یازدهم درخواست تمدید سنوات تحصیلی خود را به کمیسیون موارد خاص ارائه نمایند و در صورت موافقت کمسیون جهت دریافت نامه تمدید سنوات خطاب به نظام وظیفه به اداره آموزش مراجعه و شخصا آن را به پلیس 10+ ارائه نمایند و در صورت صدور مجوز ادامه تحصیل از سوی نظام وظیفه و ارائه مجوز سنوات ارفاقی صادر شده  به اداره آموزش دانشگاه ، میتوانند به تحصیل ادامه دهند.

توجه:

- این مراحل نبایستی بیش از 2 ماه از ابتدای نیمسال تمدید شده بطول انجامد.

-  مراحل مذکور برای تمدید سنوات نیمسال­های 12 و بیشتر نیز لازم است بطور کامل انجام شود.

- عواقب ناشی از عدم پیگیری و مراجعه به موقع دانشجو متوجه وی  میباشد.

- موارد تمدید سنوات معافیت تحصیلی مربوط به کلیه دانشجویان کارشناسی پسر مشمول نظام وظیفه میشود.

اداره کل امور آموزشی

آخرین ویرایش۳۰ مرداد ۱۴۰۲