اطلاعیه مهم آموزشی در خصوص ترم تابستان

۱۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۳ کد : ۷۲۱۴ اطلاعیه ها
اطلاعیه مهم آموزشی در خصوص ترم تابستان

قابل توجه دانشجویانی که در نیمسال ۱۴۰۱۳ درس یا دروسی را به صورت میهمان ترم تابستان در دانشگاه دیگر بوده اند، به اطلاع می رساند که ارسال نامه رسمی دانشگاه مقصد برای اعلام نمره به آموزش دانشگاه تا قبل از انتخاب واحد ضروری می باشد. در صورت نرسیدن نمرات تا قبل از انتخاب واحد نیمسال ۱۴۰۲۱، مشکلاتی همچون عدم اخذ واحدهای پیش نیاز و همنیاز آن درس و همچنین عدم امکان انتخاب مجدد همان درس برای دانشجو وجود داشته که عواقب آن بر عهده شخص دانشجو می باشد.

همچنین دانشجویانی که احتمالاً پس از دریافت نامه میهمانی ترم تابستان موفق به اخذ واحد در دانشگاه مقصد نشده اند، لازم است نامه عدم ثبت نام در آن دانشگاه را تا قبل از انتخاب واحد ۱۴۰۲۱ به آموزش دانشگاه ارائه نمایند.

عدم تعیین وضعیت دروس نیمسال تابستان منجر به عدم امکان انتخاب این دروس در ترم آینده برای دانشجو شده و از طرفی نمره آن از طرف اداره امور آموزشی در کارنامه دانشجو با وضعیت  صفرغیبت ثبت خواهد گردید.