درخشش دانشجوی دانشگاه تفرش در بیست و هشتمین المپیاد علمی-دانشجویی کشور

دانشجوی رشته مهندسی صنایع دانشگاه تفرش در بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در سال ۱۴۰۲ موفق به کسب رتبه ۱۰ گردید.
درخشش دانشجوی دانشگاه تفرش در بیست و هشتمین المپیاد علمی-دانشجویی کشور

به گزارش روابط عمومی ، محمد مهدی معصومیان دانشجوی رشته مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی توانست در رشته "مهندسی صنایع" مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی - دانشجویی کشور رتبه ۱۰ را کسب نماید.

گفتنی است المپیاد علمی دانشجویی کشور هرساله با هدف کشف استعدادهای درخشان دانشجویان کشور و تشویق و ترغیب آنها به مطالعه و تحقیق در دوران تحصیل و ایجاد فرصت‌های مناسب برای اعتلای علمی آنان برگزار می‌شود.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه تفرش و دانشجویان عزیز، برای این دانشجوی افتخار آفرین و تمام دانشجویان این دانشگاه آرزوی سلامتی و موفقیت می نماید.

اسامی برگزیدگان مرحله نهائی بیست و هشتمین المپیاد علمی - دانشجویی کشور