بازدید مدیر کل نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم از دانشگاه تفرش

مدیر کل نظارت بر طرحهای عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز پنجشنبه ششم مهرماه با حضور در دانشگاه تفرش به همراه رئیس دانشگاه تفرش، از طرح های عمرانی در دست احداث این دانشگاه بازدید و در جریان پیشرفت فیزیکی آنها قرار گرفت.
بازدید مدیر کل نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم از دانشگاه تفرش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، مهندس " مهدی اکبرپور" پس از بازدید میدانی از پروژه های عمرانی دانشگاه در نشستی با هیات رئیسه  و تعدادی از مدیران دانشگاه تفرش بر احداث خوابگاه‌های متاهلی به عنوان یکی از اولویت های اصلی وزارت علوم در راستای سیاست های جوانی جمعیت تاکید و اقدام دانشگاه تفرش در راستای احیای خوابگاه متاهلی را مثبت ارزیابی نمود.

وی در ادامه بر ضرورت تکمیل پروژه های در دست احداث این دانشگاه از جمله تکمیل سالن ورزشهای آبی دانشگاه، آغاز عملیات عمرانی مسکن دانشگاهیان و سامانه جامع هوشمند پایش وضعیت کلاسهای آموزشی تاکید نمود.