اطلاعیه مهم در موضوع دانشجویان نو ورود سال ۱۴۰۲

۲۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۶ کد : ۷۲۳۴ اطلاعیه ها
اطلاعیه مهم در موضوع دانشجویان نو ورود سال ۱۴۰۲

به اطلاع کلیه معرفی شدگان محترم مقطع کارشناسی دانشگاه تفرش می¬رساند، ضمن تشکر از همکاری صورت گرفته در موضوع ثبت نام اینترنتی، فرآیند انتقال تعداد زیادی از دانشجویان به سامانه آموزشی نهایی شده است. دانشجویان محترم جهت اطلاع از برنامه درسی و درخواست های دانشجویی خود می توانند به سامانه آموزشی دانشگاه مراجعه نمایند. پس از اخذ واحدهای درسی به شماره تلفن ثبت شده دانشجو پیامک ارسال می گردد. جهت ورود به سامانه آموزشی پیرو اطلاعیه های قبلی می توانند با نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور کدملی وارد سامانه شوند.

در مورد برخی از معرفی شدگان که به هر دلیل در ثبت نام اینترنتی و یا ارسال مدارک دچار مشکل شده اند، جهت رفع مشکل و ارائه مدارک می توانند از روز شنبه مورخ 22 مهرماه 1402 به مدیریت آموزشی دانشگاه مراجعه نموده و فرآیند ثبت نام خود را نهایی نمایند.

کلاس های آموزشی دانشجویان از روز شنبه مورخ 22 مهرماه تشکیل شده و حضور در کلاس های درسی الزامی می باشد.

در صورت وجود هرگونه مشکل یا ابهام حتما با ایمیل edu@tafreshu.ac.ir با مجموعه مدیریت آموزشی دانشگاه در ارتباط باشید.

روزگار خوش همراه با سلامتی را برایتان آرزومندیم.
مشتاق دیدارتان در کلاس های درسی هستیم.
مدیریت امور آموزشی دانشگاه تفرش