بیانیه هیات رئیسه دانشگاه تفرش در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی

هیات رئیسه دانشگاه تفرش در پی وقایع دردناک غزه‌ مظلوم، در پیامی ضمن تسلیت به امت اسلامی، این فجایع را محکوم نمودند.

بسم الله القاصم الجبارین

قلب انسان‌های آزاده دنیا داغدار خون‌های پاک بر زمین ریخته شده کودکان و زنانی است که در بیمارستان المعمدانی غزه مفرّ و پناهگاهی برای گریختن از چنگال جلادان غاصب صهیونیست نداشتند. صحنه‌هایی که منتشر می‌شود قلب‌ها را داغدار و عزم‌ها را استوار می‌کند. استوار برای قیامی بزرگ و تاریخ ساز. ملت ایران نیز همانند جهان اسلام از مدافعان فلسطینی حمایت و با خانواده‌های داغدار ابراز همدردی می نماید.

قطعا این جنایات وحشیانه و تروریستی بی پاسخ نخواهد ماند و به زودی دست قهر خدا انتقام خون مظلومان را خواهد ستاند.

هیات رئیسه دانشگاه تفرش این فجایع دردناک و اسفبار را به محضر شریف صاحب العصر والزمان حضرت بقیة الله الاعظم (عج) و امت اسلام تسلیت عرض می نماید. به امید آنکه به زودی در قدس شریف نماز پیروزی و وحدت امت اسلامی اقامه شود.

هیات رئیسه دانشگاه تفرش