تجمع دانشگاهیان دانشگاه تفرش علیه جنایات اسرائیل و حمله به بیمارستان المعمدانی غزه

در پی حمله بی رحمانه رژیم غاصب صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی در غزه و به خاک و خون کشیدن مردم بی گناه، دانشگاهیان دانشگاه تفرش همراه و هم صدا با دیگر اقشار مردم، ضمن محکوم نمودن جنایات دمنشانه رژیم اشغالگر قدس با حضور در یادمان شهدای گمنام تجمع نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش؛ دانشجویان، اساتید و یاوران علمی دانشگاه تفرش در این تجمع خودجوش شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سردادند .

همچنین جامعه دانشگاهی دانشگاه تفرش با حضور در تجمع خودجوش مردم شهرستان در میدان آزادی شهرستان تفرش جنایت هولناک رژیم صهیونیستی در بیمارستان "المعمدانی" غزه را محکوم و همبستگی و همدردی خود را با ملت مظلوم فلسطین اعلام نمودند.