اطلاعیه درخواست وام‌های دانشجویی نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۵ کد : ۷۲۴۱ اطلاعیه ها
اطلاعیه درخواست وام‌های دانشجویی نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان متقاضی درخواست وام های دانشجویی می رساند ، برنامه ی زمانبندی ثبت نام وام ها به شرح ذیل می باشد . دانشجویان عزیز می توانند در تاریخ های عنوان شده با مراجعه به سامانه یکپارچه سازی صندوق رفاه دانشجویان به آدرسhttps://refah.swf.ir ضمن مطالعه ی دقیق فایل راهنما نسبت به ثبت نام اقدام نمایند .

جدول زمانبندی و مبالغ وام های دانشجویی

نحوه ثبت نام و درخواست وام در سامانه یکپارچه سازی صندوق رفاه دانشجویان

شرایط ضامنین برای بهره مندی از وام های دانشجویی

شرایط ضمانت وام های دانشجویی

مدارک مورد نیاز ضامنین

فرم جدید تعهد نامه محضری

نکات مهم درخواست وام ضروری:

• دانشجویانی که در طول مقطع تحصیل فعلی خود تاکنون وام نگرفته‌اند، باید قبل از درخواست وام، مطابق فایل راهنما اقدام به تشکیل پرونده نموده و پس از الصاق سند تعهد و مدارک مربوطه و ثبت درخواست وام در سامانه یکپارچه صندوق رفاه، اصل سند تعهد و مدارک را به مسئول ثبت وام تحویل نمایند تا وام درخواستی تأیید گردد.
  • دانشجو می‌تواند در هر نیمسال منحصراً از یک رویداد استفاده نماید.
  • استفاده از هر رویداد در طول مقطع تحصیلی، صرفاً یک‌بار مجاز می‌باشد.
  • رویداد ازدواج، فقط یک نوبت در تمام مقاطع تحصیلی و حداکثر تا 18 ماه پس از تاریخ عقد صرفاً در دوران تحصیل امکان‌پذیر خواهد بود.
  • با توجه به جایگزینی وام ضروری رویداد به تشخیص ریاست صندوق با رویداد خرید لوازم کمک‌آموزشی، دانشجویانی که قبلاً از وام ضروری رویداد به تشخیص ریاست صندوق بهره‌مند شده‌اند امکان استفاده از وام رویداد خرید لوازم کمک‌آموزشی را ندارند.
  • رویداد خرید لوازم کمک‌آموزشی با تکمیل فرم تقاضای وام با تأیید معاون محترم دانشجویی و ارائه مدارک لازم ، پرداخت خواهد شد.

• نکات مهم درخواست ودیعه مسکن :

• دانشجو می‌بایست متأهل و دارای اجاره‌نامه (دارای کد رهگیری) باشد.
  • به آخرین نیمسال تحصیلی مجاز، ودیعه مسکن تعلق نمی‌گیرد.
  • درصورتی‌که زوجین دانشجو باشند، فقط یکی از آن‌ها می‌تواند از ودیعه مسکن بهره‌مند شود.
  • دانشجوی متأهل ساکن در خوابگاه‌های دانشجویی، هم‌زمان مجاز به استفاده از ودیعه مسکن نمی‌باشد.
  • دانشجوی بهره‌مند از ودیعه مسکن، باید سه ماه بعد از تاریخ اتمام سنوات مجاز تحصیلی ، نسبت به تسویه کل مبلغ ودیعه مسکن دریافتی، اقدام نماید.
  •  شرایط اجاره‌نامه:

• اجاره‌نامه رسمی می‌بایست دارای کد رهگیری از دفاتر مشاورین املاک مجاز باشد.
  • اجاره‌نامه ازلحاظ مکانی می‌بایست در شهر محل تحصیل یا محل سکونت دانشجو باشد.
  • اجاره‌نامه می‌بایست به نام دانشجو و یا همسرش و یا هر دو ایشان باشد.
  • مدت‌زمان اجاره‌نامه می‌بایست در نیمسالی که دانشجو تقاضای وام می‌نماید اعتبار داشته باشد.